Search This Blog

Thursday, September 9, 2010

Win Prizes! Amaze Your Friends!

How well do you know Fenway Bartholomule? Respondants with the most correct answers will be entered into a prize drawing. First place prize—an IOU for a t-shirt, to be honored when they arrive this autumn. Second place prize—a bumper sticker. Third place prize—five "Brays of Our Lives" post cards to keep or send. Winner will be selected one week from contest start. Please use the following answer format: 16-A 17-B 18-C 19-D etcetera. Good luck, and watch out for trick questions! We mules are a cunning lot.

1) Which answer below is NOT one of the seven responsibilities of Fenway Bartholomule?
a) Monitoring the Perimeter
b) Crying the News
c) Pruning the Fruit Trees
d) Guiding the Goats

2) Which brand of hoof boots do I use and recommend?
a) Easyboot
b) Renegade
c) Cavallo
d) I don't wear boots; I have hooves of steel!

3) Which name does not belong to one of my closest equine e-friends?
a) Pants
b) Beasley
c) Mr. Brownie
d) Boyfriend

4) Which fruit or vegetable would I eat LAST from the following list?
a) Carrot
b) Apple
c) Blackberry
d) Plum

5) What are the names of FarmWife's two minimules?
a) Linus and Beatrice
b) B and Harriet
c) Emily and Harriet
d) Beatrice and Alice

6) With what did my celebrity first begin?
a) A win at a horseshow
b) A youtube video
c) A facebook fanpage
d) A blog

7) With whom do I share a paddock?
a) Missy, Empress of All the Light Touches
b) Missy, Milking Jersey
c) Jasper Jules, Miniature Donkey
d) Jasper Jules, Retired Eventer

8) How many humans do I own?
a) 3
b) 4
c) 5
d) 6

9) I was purchased for FarmWife as a gift by her:
a) husband
b) neighbor
c) mother
d) boss

10) I was born in:
a) Wickersham
b) Sedro-Woolley
c) Ohio
d) Oklahoma

11) My ________ is homemade:
a) halter
b) saddle-pad
c) harness
d) crupper

12) I have a regular column in which magazine?
a) Western Mule
b) Mules and More
c) The Brayer
d) The Foothills Gazette

13) I fear which of the following activities:
a) pulling tires
b) loading in the trailer
c) summiting precipitous slopes
d) pulling a travois

14) My theme song begins thus:
a) "♬♪Oh, say can you see his two marvelous ears . . . ♬♪"
b) "♬♪Oh, Mister Fenway Bartholomule, you're fine and good . . . ♬♪"
c) "♬♪Have you seen a mule as dear as darling Fenway is to me . . . ♬♪"
d) "♬♪You've never seen a horse can do the things been done by my dear mule . . . ♬♪"

15) My wish for you is that . . .
a) Your trails shall be smooth and scenic
b) Your hay may be fresh and abundant
c) Your friends shall be as nice as me, Fenway Bartholomule
d) all of the above




EARS TO YOU!





6 comments:

  1. 1 - c, 2 - a, 3 - c, 4 - b, 5 - b, 6 - c, 7 - a, 8 - 4, 9 - c, 10 - b, 11 - a, 12 - c, 13 - a, 14 - c, 15 - d.

    ReplyDelete
  2. 1-c, 2-a, 3-c, 4-b, 5-d, 6-d, 7-a, 8-c, 9-a, 10-d, 11-a, 12-a, 13-b, 14-b, 15-d

    ReplyDelete
  3. 1-C, 2-A, 3-C, 4-B, 5-B, 6-B, 7-A, 8-C, 9-C, 10-C, 11-A and D, 12-B, 13-A, 14-B, 15-D.

    ReplyDelete
  4. Let's see now, 1c, 2a, 3c, 4c, 5b, 6b (that's how you got me, bluepage, under your spell), 7a, 8c, 9c, 10c, 11a, 12d, 13a, 14b, 15d...?

    ReplyDelete
  5. So Fenway - who won the contest????

    Your fren,

    ReplyDelete
  6. Buddy, everybody wins! But Pants wins the best. See this post for all the details, and contact me at fenway at brays of our lives dot com for your bumper sticker!

    http://www.braysofourlives.com/2010/09/contest-winners-announced.html

    ReplyDelete

Thanks in Advance for Your Mulish Opinion!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...